Instagram

Instagram Inlägg

Våren bjuder verkligen på massor av läckra, spännande och intressanta boknyheter.Jag är så tacksam över all överraskande bokpost som fortsätter att trilla in..!🏽Här är några nya titlar:#sistasommaren av Eleonore Holmgren.#ljudetavfötter av Sara Lövestam #inteallamän av Veronica Palm#flickansomförsvann av Charlie Donlea#främlingarna av C.L Taylor#uppgörelsen av Steve Cavanagh#demonrösten av Chris Carter#debortglömdanamnensbok av Kristin Harmel#em av Kim Thúy#uppdragetilondon av Jakob och Hanna Blixt#centralpark av Guillaume Musse#knäcktaäggochkrossadehjärtanenalldelesomöjligpåsk av Maria Ernestam#ecstasy av Isabelle Bervenius#enförloradkärlek av Alyson Richman#faust av Gustaf Skördeman.#bokpost #bokpostärgladpost #vårensnyheter #vårböcker #tacksam #nyaböcker2021

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *