Instagram Inlägg

Så många inspirerande förebilder. Så många imponerande kvinnor som banat vägen. Tack alla som har kämpat och fortsätter kampen för allas lika värden.🏽Här är ett axplock på böcker om människor som inspirerar mig:#scenerurhjärtat av Ernman/Thunberg#hilmaafklint -en roman om gåtan Hilma af Klint av Anna Laestadius #dennadagenettliv – en biografi om Astrid Lindgren av Jens Andersen#jagvillsättavärldenirörelse – en biografi över Selma Lagerlöf av Anna-Karin Palm#minhistoria av Michelle Obama#dennyadagengryr om Karin Boyes författarliv av Johan Svedjedal#bakomalfons – Gunilla Bergström inpå livet av Klas Gustafson#fridakahlo av Hayden Herrera#alfhildagrell – rebell, humorist, berättare av Ingeborg Nordin Hennel#ettjävlasolsken – en biografi om Ester Blenda Nordström av Fatima Bremmer#birgitfrånvästrakaruptillmetropolitan av Elisabeth Meyer-Topsøe#selmalagerlöf – sveriges modernaste kvinna av Anna Nordlund och Bengt Wanselius#starkakvinnor av Kay Woodward#levsomduvill av Birgitta Ohlsson#frågorjagfåttomförintelsen av Hédi Fried.#internationellakvinnodagen #mänskligarättigheter #allaslikavärde

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *