Instagram Inlägg

Jag veeet…!🤦🏻‍♀️Så många böcker – så begränsat med tid.Men nu är ljuset äntligen på väg tillbaka så det hjälper förhoppningsvis till en del..Här är några olästa böcker som ligger på vänt här hemma…#medanjagharerkvar av Tor Åge Brinsvaerd.#talangjakten av Per-Anders Grösfjeld.#kärlekspsykosen av Frida Andersson#dragoner av Gertrud Hellbrand#vivarungaochmodiga av Harzel Gaynor#snöblind av Ragnar Jónasson#hasseekman #dandynidrömfabriken av Mikaela Kindbom#profetenssistadöd av Håkan Östlund#trädgårdskalenderförfleraår av Ingrid af Sandeberg, Stella Westerlund, Annika Åberg.#bagarberthasbakbok #kvinnankakornaochalltdäremellan#denenklavägentillträningsvana av Johan Arnerlind#bakamedfruktochgrönt av Birgitta Höglund..Har du hunnit läsa någon av dem?.#böcker #läsning #böckerärlivet

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *