Instagram Inlägg

Jag har sämst karaktär…Skulle bara hämta ut EN reserverad bok på biblioteket, men kom hem med.#frallanmöterfrallan av Sarah Ohlsson och Lisen Adbåge.#precissomkerstin av Helena Hedlund och Katarina Strömgård#kerstinlivetochdöden av Helena Hedlund och Katarina Strömgård.#lindormarsland av Frida Nilsson.#somdufattasmig av Elin Lindholm.#nadirochdetsvåravalet av Pär Sahlin.#nadirochallaandra av Pär Sahlin.#mittlivsomzombie av Zack Zombie #ettjättestortproblem av Zack Zombie.#lisenlussarloss av Cecilia Sundh..Förhoppningsvis hittar jag några sportlovstips till mitt 8-åriga barnbarn…Så glad och tacksam att det lokala biblioteket har öppet igen.🏽.#hegasförlag #idusförlag #naturochkultur #lillapiratförlaget #sportlovsläsning #boktipsbarn #barnbokstips #biblioteksböcker #kvisslebybibliotek

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *