Instagram

Instagram Inlägg

Om man jobbar när det är bokfrukost kan man ha fredagsmys med @bonniercarlsen istället.️Och vilken vårutgivning ni bjuder på!Anna Ehring är aktuell med den nya bokserien om Hugo ’Sillen’ Ström. Först ut är ”Sillen får ett syskon”, illustrerad av Moa Graaf. Anna Ehring är sedan tidigare Augustnominerad och har skrivit många uppmärksammade och välläst böcker för många åldrar.Alba och geten Yanko är tillbaka! Efterföljaren till debuten ”Modigast i världen” heter ”Rikast i världen”, illustrerad av Andrea Femerstrand. Malin och Alexander Karim har ett intressant dubbelbottnat djup i sina äventyrliga berättelser. Vad är mod? Vad är rikedom?”Bojan och grävmaskinen” är Johan Anderblad och Filippa Widlunds sjätte bok i bilderbokserien om Bojan och mamma Bibbi. Bojan-böckerna är uppdelad i en mys-, fakta- och drama del. Johan har gjort succé med sin turné om fordon som tutar, blinkar och brummar. Tack för generösa och intressanta samtal .🏽 Jag ser så mycket fram emot samtliga boktitlar..#sillenfårettsyskon #annaehring #moagraaf #rikastivärlden #malinkarim #alexanderkarim #bojanochgrävmaskinen #johananderblad #filippawidlund #bonniercarlsen

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *