Instagram Inlägg

I somras tipsade jag i p4 Västernorrland om böcker för hela familjen under olika teman..Borta Bra men Hemma Bäst:#hemmahelasommaren av Elin Johansson och Elin Ekman.#uraskan av Lina Areklew#baradra av Ann-Helen Laestadius#sweethomedalarna av Karin JanssonBad, Hav och Vatten#bararumporpåstranden av Annika Leone och Bettina Johansson#dödvatten av Lena Ollmark#föralltidtillsammans av Julie Cohen#sägingetomlydia av Celeste NgOmtumlande läsupplevelser som ger en klump i halsen#dyksommar av Sara Stridsberg och Sara Lundberg#baradavid av Lina Stoltz#mittlivutandig av Betlehem Isaak#denandradottern av Alex Dahl#samladeverk av Lydia SandgrenGrannar – vän eller fiende?#etthusmedmångadörrar av Sanna Juhlin och Millis Sarri#iväntanpåmittovanligaliv av Pär Sahlin#festen Petter Lidbeck#godagrannar av Mattias Edwardsson#jackie av Anne SwärdDe äldre – en tillgång eller orosmoment?#stormstina av Lena Andersson#lisbethochsambakungen av Emma Karinsdotter och Hanna Gustavsson#svärmodern av Moa Herngren#krutgummorpåkrigsstigen av Catharina Ingelman-SundbergLäsäventyr Jorden Runt#nappresan av Ylva Karlsson och Katarina Strömgård#månbåten av Ingrid Jönsson#himmelöveralaska av Kristin Hannah#nämnintededöda av Christina Wahldén Vilse – Sök och Finn•insekternashemligheter av Anne Swedrup Trygeson#pippipårymmen av Astrid Lindgren och Fabian Göranson#alaska av Anna Woltz #nattsångaren av Johanna Mo#vapenlös av Cecilia Ekhem

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *