Instagram Inlägg

24 december Julafton är här och jag vill tipsa om Astrid Lindgrens böcker, som jag ofta läser om och om igen.Hon hade en enastående förmåga att se det lilla i det stora, berätta om det svåra på ett begripligt sätt. Det finns så många fantastiska berättelser för alla tillfällen, som är ständigt aktuella.Här kommer ett litet urval:️#rävenochtomten Illustrationer: Eva Eriksson️#julistallet Illustrationer: Lars Klinting️#närjohanfickenlitenkalv Illustrationer: Marit Thörnqvist ️#miominmioIllustrationer: Johan Egerkrans.Utmärkta böcker att läsa tillsammans och berättelser som passar både stora och små.Böckerna är utgivna av @rabensjogren .#astridlindgren #rävenochtomten #julistallet #närjohanfickenlitenkalv #miominmio #högläsningstips #bilderböcker #lästips #rabensjögren

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *