Instagram

Instagram Inlägg

Men kolla vilken snygg bokpost jag nyligen fått från @harpercollins_nordic ”Löften och svek” av Barbara Taylor Bradford är den andra boken i serien ’Falconer’.Omslag: Claire Ward/ Lee Avison Översättning: Gunilla Mattsson Serien handlar om maktkamp och kärlek och kretsar kring familjerna Falconer och Malvern. Handlingen utspelar sig i det sena 1800-talets London.Den första boken heter ”Ödets tid” och kom på svenska 2019.Journalisten och den produktiva författaren Barbra Taylor Bradford växte upp i England och började skriva som 7-åring. Numera bor hon i New York och hennes böcker har filmats och översatts till 40 språk och är sålda i fler än 90 länder..#löftenochsvek #falconer #barbrataylorbradford #harpercollinsnordic #bokpost #recex #recensionsexemplar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.