Instagram

Instagram Inlägg

Tack snälla @sofiaejheden för oväntad bokpost som satte glans på den dystra måndagen.🕊”Den sista migrationen” av Charlotte McConaghy fångar verkligen direkt mitt intresse.🕊Franny Stone har levt hela sitt liv vid havet, driven av kärleken till fåglarna. Men i takt med klimatförändringarna försvinner även fåglarna. Hon hittar den sista flocken silvertärnor på Grönland och bestämmer sig för att följa dem till slutmålet Antarktis. Franny lyckas komma ombord på en av de sista fiskebåtarna och ger sig ut på en farofylld resa över havet. Men hon bär på mörka hemligheter från det förflutna som så sakteliga kommer ikapp henne..Boken är utgiven av @lavender_lit .#densistamigrationen #charlottencconaghy #lavenderlit #klimatförändringar #silvertärnor #nyroman #migrations #bokpost

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *