Instagram

Instagram Inlägg

Äntligen är den här! Den andra boken av Lina Arvidsson heter ”Blåmärken” och tar upp samhällsproblem som pågår i det fördolda.Jag gillade verkligen debuten ”Ett hem att dö för” som jag sträckläste och med karaktärer som fortfarande gör sig påminda. Har du ännu inte läst den – gör det bums!.Den nya romanen verkar minst lika gastkramande. Den handlar om Stella som arbetar på ett äldreboende. För att rädda sitt eget liv inser hon att hon måste lämna den kontrollerande pojkvännen Samuel. När hon ärver en stor våning på söder av en vårdtagare ser hon sin chans att bli fri. Men det blir nog inte riktigt så enkelt. Vad har egentligen pågått i den gamla våningen?.Boken är utgiven av @lindochco .#blåmärken #linaarvidsson #våldihemmet #spänningsroman #lindochco

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *