Instagram Inlägg

Förbereder mig lite inför morgondagens Deckarfestival i Sundsvall.Detta är bara en bråkdel av alla medverkande författares böcker…Årets pandemianpassade deckarfestival kan du följa både live på plats och via sändningar på nätet.Onsdag 11 november SLUTSÅLT (men alla kan titta gratis på nätet)”En stjärnklar kväll” kl 18:00-21:30.
Sju lysande spänningsstjärnor medverkar på distans i direktsända samtal och två medverkar på plats på festivalscenen. Begränsade platser för publik i lokalen men du kan även titta gratis på nätet.Medverkande:18.00 Håkan Nesser – aktuell med ”Den sorgsne busschauffören från Alster.”18.25 Anders Roslund – aktuell med ”Sovsågott”.18.50 Stina Jackson – aktuell med ”Ödesmark.”19.15 Anders de la Motte – aktuell med ”Våroffer.”19.40 Emelie Schepp – aktuell med ”Nio liv”.
20.05 Hans Rosenfeldt – aktuell med ”Vargasommar”.20.30 Mattias Edvardsson – aktuell med ”Goda grannar”20.55 Tove Alsterdal som är aktuell med ”Rotvälta”och Kerstin Bergman, aktuell med ”Oskuld och oleander”.Årets spännande program bjuder på många toppnamn, helt nya programpunkter och garanterad inspirationVill du vet mer? Kolla det detaljerade festivalprogrammet för 2020 på www.svenskadeckarfestivalen.se. Visst följer du @svenskadeckarfestivalen här och på facebook?.#svenskadeckarfestivalen #sundsvall #deckarfestivalenisundsvall

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *