Instagram Inlägg

Överraskande bokpost från @idusforlag Så fantastiskt roligt att komma hem till denna digra hög med boknyheter:.#sofiasuperspeciell av Marie Bosson Rydell#desovandebarneniflumontis av Karin Jacov#hösthjärta av Jeanette Palm och Sofia Gregersen#lplusovelikamedlove av Karin Askerin och Ammy Nymberg#framtidsfararengötheborg av Ann-Sofie Jeppson och Örjan Modén#närvärldenslocknar av Helena Söderblom#omajadenförstatiden av Marie Wildhammar Okker#framtidskameran av Kaj Hagstedt#djurhusa av Lise-Lott Alsenius och Louise Cederlöf #närmammahadeontihälen av Linn Sandqvist Lyckman och Karin Eriksson#ovanligayrken av Joel Berglund och Marie Herzog#dittegetspeciellahus av Eva Sjöberg och Tinna Ahlander.#barnböcker #bokpost #idusförlag #tacksam #höstensböcker2020

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *