Instagram Inlägg

Lockande bokpost från @bokfabriken som jag verkligen är sugen att börja läsa.”Hittebarnet” av Stacey Halls utspelar sig i London, 1754. Äntligen ska Bess hämta hem sin utomäktenskapliga dotter Clara. Hon ber och hoppas att flickan lever efter sex år i Foundlinghemmets vård men Clara har redan hämtats av henne själv. Bess börjar förtvivlat leta för att ta reda på vem som har tagit hennes lilla dotter och varför.I en annan del av London har en ung änka isolerat sig i sitt hus under tio år. Det förflutna hotar att förgöra den trygga tillvaro hon byggt upp och hon har svårt att ta hand om sitt barn. Hennes nära vän, en ambitiös läkare på Foundlinghemmet, övertalar henne att anlita en barnflicka till sin dotter. Men vågar hon släppa en främling inpå livet? .#hittebarnet #staceyhalls #bokfabriken #bokpost #höstensböcker2020 #roman

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *