Instagram Inlägg

Nu är den äntligen här – ”Den lilla bokbussen från Provence” av Nina George är boken från boken! Den magiska romanen för alla som tror att ordets kraft kan läka ett brustet hjärta..I ”Den lilla bokhandeln från Paris” gav sig monsieur Perdu ut på en resa för att finna den mytomspunne favoritförfattaren som gav ut en enda bok som blev hjärtat i det litterära apoteket.När läsare runt om i världen efterfrågade boken ”Söderns ljus” av Sanary, fick författaren Nina George ärligt erkänna att boken inte fanns i verkligen, inte förrän nu!.1968 startar Francis Meurienne ett mobilt bibliotek, den lilla blå bokbussen i Provence. Hans ständige följeslagare 13-åriga Marie-Jeanne har en unik talang. Hon kan se kärlek och känna vilka hjärtan som är gjorda för varandra. Frågan är hur hon kan utnyttja denna talang och hur kan böckernas magi hjälpa henne?.”En varm och underhållande roman om kärlekens och litteraturens kraft” utlovas..Boken är utgiven av @bazarforlag .#denlillabokbusseniprovence #ninageorge #feelgood #älskaböcker #bazarförlag #höstensböcker2020

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *