Instagram Inlägg

Här är dom, de nominerade till Augustpriset 2020 i kategorin Årets svenska barn- och ungdomsbok är:.#mittbottenliv Av en ensam axolotl av Linda Bondestam#kråkorna av Anders Fager och Peter Bergting#billiekorvenochhavet av Julia Hansson#komdagenkomnatten av Åsa Lind och Emma Virke#humlanhanssonshemligheter av Kristina Sigunsdotter och Ester Eriksson#alltidhejdå av Alma Thörn.Varmt Grattis!🥳.Jag har endast läst två av dem men ser mycket fram emot att läsa de övriga. Den 23 november går Augustgalan av stapeln och då får vi veta vinnaren..#augustpriset #augustnomineringar2020 #barnochungdomsböcker #boktips #boktipsbarn #boktipsungdom #barnböcker #ungdomsböcker #augustambassadör #lästipsförbarn #högläsningsböcker

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *