Instagram

Instagram Inlägg

Fredagen fick lite extra guldkant när denna julpralin anlände..”Jul i krinolin” av Amanda Hellberg är en romancebok som utspelar sig i december 1870.Karamellkokerskan Lovisa Lind planerar att emigrera till Amerika, men först ska hon hjälpa den vresige änklingen baron von Drevers vinterbal. Mystiska hemlighet, romantik, sorgsenhet och kusligheter utlovas.”En oemotståndlig kärlekshistoria som sprakar av julstämning, godsaker och passion..Jag har inte läst något av Amanda Hellberg, så jag ser fram emot att bekanta mig med en för mig ny författare..Boken är utgiven av @lovereads_byforum .#julikrinolin #amandahellberg #julroman #lovereadsbyforum #lovereads #romance

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *