Instagram Inlägg

”Naturen” av Emma Adbåge är en träffsäker sammanfattning om hur vi människor försöker ändra, förändra och tygla den bångstyriga Naturen. Inte för naturens skull utan för människans egna önskemål, syfte och behov. Och vad händer då?Med fingertoppskänsla har Emma Adbåge återigen skapat en ögonöppnare och tankeväckande läsning för alla åldrar. Rekommenderas varmt!Boken handlar om en liten by med naturen runt om. Naturen bara finns och människorna säger sig gilla den. Men när den inte gör som människorna vill, lägger de sig i och försöker ändra på den. Människor bestämmer och lägger sig i. Men vem bestämmer egentligen? Emma Adbåge lyfter människors beteende och åsikter. Vad är fint? När blir något fult? När vi egoistiskt lägger oss i och agerar vad händer långsiktigt med vår natur, våra hav och vårt klimat?️2018 fick Emma Adbåge Augustpriset för sin bok ”Gropen”, en betraktelse och berättelse som utifrån ett barnperspektiv hyllade vikten och nyttan av den fria leken. En mycket älskad och omtyckt bok av förskolebarnen, som ständigt efterfrågas och med ett innehåll som vi ofta samtalar om. I ”Naturen” har vi lämnat den lilla arenan för den större. Ämnen och teman känns igen och bildar en naturlig och snillrik uppföljning som redan blivit en efterfrågad favorit bland de unga läsarna.Har du ännu inte lyssnat till Adbåges sommarprat – gör det bums!🌲Boken är utgiven av @rabensjogren .#naturen #emmaadbåge #bilderbokstips #bilderbok #lästipsförbarn #boktipsförbarn #läsupplevelseutöverdetvanliga

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *