Instagram Inlägg

Nu är den här – i ny reviderad upplaga! ”Den första frosten” av Anna Kuru är en fantastiskt välskriven psykologisk thriller. Den första delen i Kiruna-trilogin om bilmekanikern Allis, en karaktär som man aldrig glömmer. Den här vill du inte missa!.Boken är tidigare utgiven i pocket på eget förlag. Så här skrev jag direkt efter läsningen:- Wow, det här är en läsupplevelse utöver det vanliga! En strålande debut med utmärkt gestaltning och språket är som bästa läsgodiset, som jag njuter av långsamt, suger på länge så alla sinnen får sitt.En berättelse som förtjänar en plats högt upp på topplistan. Lägg namnet Anna Kuru på minnet. Det här är bara början….En psykologisk thriller som utspelar sig mitt i den norrländska skogen bredvid den brusande älven. Det är korta kapitel och en aktuell handling som fängslar mig direkt från första sidan. Det är stämningsfullt, berörande och suggestivt. De mörka skuggorna följer karaktärerna och framträder alltmer under läsningen. Frågor och hemligheter pockar på och fångar min nyfikenhet..Vi möter föräldralösa Allis, som arbetar som bilmekaniker i en mansdominerad värld.Den finske Raumo som lämnar sitt bagage och flyr till Sverige för att fjällvandra.Och Jonas som lämnar gruvan under semestern för att slicka såren efter sitt avslutade förhållande.De tre människorna sammanstrålar och möts i vildmarken. På ytan verkar allt trivsamt, men stämningen blir alltmer hotfull och hämnden lurar i vrårna..En skickligt sammanvävd historia, som känns självupplevd och trovärdig. Personliga karaktärer som dröjer sig kvar och blir levande.Ett norrländskt äventyr, där miljön är en stor del av läsupplevelsen.Gillade du ”Silvervägen” så läs denna..Anna Kuru har tre noveller bakom sig och nominerades 2018 till Årets radionovell..#denförstafrosten #annakuru #modernistaförlag #höstensböcker2020 #läsupplevelseutöverdetvanliga #läsupplevelse #psykologiskthriller #spänningsroman #lästips #boktips

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *