Instagram Inlägg

Det är fredag, mina vänner och dags att läsfrämja.Det är Tävlingsdags!!I samarbete med Ulrika Hjorth och Bokförlaget K&R har jag möjlighet att lotta ut tre exemplar av boken ”Elsa Lejon och hålet i örat”.”De flesta i Elsas klass har hål i örat utom hon. Den känslostarka Elsa tycker det är orättvist och tjatar och tjatar på sina föräldrar. När de till slut säger ja, blir det inte riktigt som hon tänkt sig…”En kapitelbok för nybörjarläsaren, illustrerad av Emelie Engblom Mohlin, för ca 6-9 år.För att deltaga:️Följ @agneta_norrgard @ulrika.hjorth och @bokforlagetkrab ️Tipsa två vänner som du tror vill vara med att tävla️Dela gärna inlägget️Du behöver ha en svensk postadressPå söndag kväll 4/10 lottar jag tre vinnare.Lycka till!.#elsalejonochhåletiörat #bokförlagetkrab #ulrikahjorth #emelieengblommohlin #nybörjarläsning #barnbok

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *