Instagram Inlägg

Nu är det dags. Det är hög tid att låta barn- och ungdomsböcker få en stor plattform för att nå ut till flera!Snälla @svt kan vi få ett ”Babel” om barn- och ungdomslitteratur!I helgen har jag tagit del av en hel rad fantastiska intressanta samtal med författare, illustratörer, förläggare, läsambassadörer, bibliotekarier, pedagoger och många andra från bokbranschen.Inspirerande debatter och kreativa idéer om författarskap, illustrationer, normer, tillhörighet, utanförskap och hur vi kan främja läsning för barn och ungdomar.Vi är många vuxna och barn, vårdnadshavare, mor- och farföräldrar, pedagoger bibliotekarier och läsande ungdomar som löpande vill inspireras och veta mer om branschen, böcker och läsning.Den digitala @bokmassan var i år en utmärkt lösning för den inställda fysiska bokmässan. Den visar också hur det är möjligt att med bredd, djup och kompetens främja barn- och ungdomslitteratur.Varmt Tack till alla deltagare som bidragit med era erfarenheter!🏽 Bilderna är bara ett urval av alla proffsiga seminarier jag hittills tagit del av.Tag chansen du med! På bokmassan.se har du möjlighet att i efterhand se och höra alla samtal..#bokmässan2020 #barnochungdomsböcker #läsning

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *