Instagram Inlägg

Godmorgon️Dagens frukostläsning blir ”Käre Edward” av Ann Napolitano.En berättelse som lyfter frågan: Hur gör vi det mesta av den tid vi får? Vad betyder det att inte bara överleva, utan att verkligen leva?️Ett flygplan, en krasch och den ende som överlever är en 12-årig pojke, Edward.Han försöker förstå meningen med sin överlevnad utan sin familj. Edward får bo hos sin moster och hennes man. Han finner vänskapen hos grannflickan Shay. En dag hittar de en gömd säck med brev, adresserade till Edward. Breven kommer från släktingar till de andra passagerarna.️Boken är utgiven av @wahlstromwidstrand .#käreedward #annnapolitano #wahlströmochwidstrand #höstensböcker2020 #nybok

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *