Instagram Inlägg

Hösten fortsätter att leverera ljuvliga boktitlar.Här är några av den fantastiska bokskörd som trillat in till mig den senaste veckan..#monsterstationen av Johan Elfner#förbannelsen av Ann-Sofi Forsmark#förlagetsbästa av Angelica Öhrn#poltergeisten av Cecilia Rojek#deöverlevande av Tess Gerritsen#käreedward av Ann Napolitano#feber av Johan Brännström#jagärdöden av Chris Carter#äktahelavägen av Erik Niva#valborgsmässoaftonpånytorpsgärde av Gunnar Nirstedt#renegater av Klas Östergren#älvornaskulle av Elisabet Nemert#utinaturen av Erik Hansson#storaochlillaaabbcc av Elin Ruuth och Saga Bergebo#vilse av Elin Kätting Okodugha#naturen av Emma Adbåge#skruttenkommer av Erik Söderlund och Kinna Andersson#mirakel av Elisabet Häll#merväsenologi av Ingela Korsell och Reine Rosenberg#nattvisa av Lena Sjöberg#verasvansonsdagbokförtacoälskareochhalloweenfantaster av Moa de Bruin#överalltochingenstans av Oskar Kroon.#bokpost #recensionsexemplar #höstensböcker2020 #nyaböcker

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *