Instagram Inlägg

Digital bokmässa på gång!Gillar du böcker och läsning?Har du frågor och funderingar till författare?✍🏼Söker du boktips?Vill du samtala om läsning och känna gemenskap med andra som delar ditt läsintresse?🗣️Gå med i Facebook-gruppen ”Feelgoodfredag” som drivs av den kreativa och entusiastiska författaren @sofia_ymen Olika teman varje dag och nu 5000 medlemmar som ger engagerade tips och bjuder in till intressanta samtal…Nästa helg 19-20/9 är det digital feelgood-mässa med ett fantastiskt brett och fullspäckat program!! Själv har jag äran att få moderera i tre panelsamtal med intressanta teman och spännande författare…Passa på att läs in dig redan nu på de aktuella böckerna och författarna!.#feelgoodmässa #bokmässa #läsning #boknörd #feelgoodfredag

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *