Instagram Inlägg

”Än klappar hjärtat” av Susanne Fellbrink är en spännande vardagsberättelse där vi återigen får komma bakom kulisserna till det offentliga rampljuset. En fascinerande berättelse om avundsjuka, besatthet och våld i hemmet..Efter drygt 20 år i artistbranschen förstår jag att det finns en hel del stoff till en hel bokserie. Att läsa Fellbrinks böcker är som att tjuvlyssna i kulisserna, läsa skvallertidningar eller ta del av någons privata anteckningar. Jag gissar att mycket av handlingen är baserad på egna upplevelser och det kittlar och gör mig nyfiken. Mänskliga beteenden som avund, missunnsamhet och revanschlusta präglar handlingen. Och tro inte att du kan bli profet i din egen hemstad. Det finns otäcka inslag och våldsamma scener, men det blir aldrig spännande på djupet, så benämningen ’Cosy-Crime’ passar bra..Det är dags för nyöppning av Sundsvalls Galleria. Artisten Cilla Fallander är projektledare med storslagna ambitioner, men ingenting går som det är tänkt. Det verkar vara sabotage och någon är ansvarig, frågan är vem?.Det här är den andra fristående boken om Cilla. Det är högt tempo, bra språk med flyt, men trots otäcka scener är det alltför ytligt och jag blir inte berörd på djupet. Den misstänkte röjs och avslöjar sig alltför tidigt i berättelsen, så avslutningen blir lite blasé.Men karaktärerna är levande och jag känner mig som en del av gruppen. Det är avkopplande underhållning för stunden, som feelgood med svärta och behållningen är just arenan och relationerna, beteendena som ger igenkänning och en klump i magen.Jag ser fram emot kommande böcker om Cilla..Boken är utgiven av @printzpublishing .#änklapparhjärtat #susannefellbrink #printzpublishing #spänning #cosycrime #sundsvallsdeckare

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *