Instagram

Instagram Inlägg

Har du ännu inte lyssnat till Martin Hägglunds sommarprat, gör det bums!Intressant, sårbart och äkta.Hans bok ”This Life” kommer på svenska i september och heter ”Vårt enda liv: Sekulär tro och andlig frihet”.Jag älskar verkligen att ta del av pålästa människors tankar och funderingar. Det utvecklar mig och skruvar om i mitt inre. Martin Hägglund, professor i komparativ litteratur och humaniora vid Yale University, lyfter snyggt och begripligt stora filosofiska tankar och frågor och väver skickligt in dem i vardagliga händelser. Mitt intresse för hans klokskap kom då jag läste hans syster Karin Hägglunds bok ”Så skilde döden oss åt”. Med empati och varm handledning stöttade han henne i kampen mot cancern som drabbat hennes livskamrat och stora kärlek Peter.Vilket syskonpar de är! De kompletterar varandra och berör mig enormt. Jag får frågor och en lust att vilja veta mera. Så mycket igenkänning, ärlighet och klokskap de förmedlar.Nu finns Karins bok även som ljudbok och e-bok. Lyssna eller läs! Jag lovar den lämnar ingen oberörd..#martinhägglund #thislife #vårtendaliv #karinhägglund #såskildedödenossåt #storge #sommarip1

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *