Instagram Inlägg

Pocketboktips!”Krutgummor på krigsstigen” av Catharina Ingelman-Sundberg.☮️De är 70+ och kallar sig ”Mormödrar för fred”. De är driftiga och kreativa pantertanter i högform som fått nog av vapenindustrin och galenskap från världens ledare. Tillsammans sätter de ner foten och på en kursgård i Skåne går de samman och tränar upp sig i civil olydnad.När de inser att de goda grannarna inte bara tillverkar äppelmust och champagne, utan har en illegal vapentillverkning tar de hjälp av en 15-årig yngling med syftet att hacka sig in i datasystemet för att stoppa handeln.☮️Det är charmigt och humoristiskt, avväpnade, modigt och dumdristigt om allvarliga ämnen. Åh vad jag gillar mogna människor som med erfarenhet har tryggheten att gå sina egna vägar, ta plats för att göra skillnad. Det är crazy och oväntat men bestridande och inspirerande.Ljudboken är bra inläst av Katarina Ewerlöf.☮️Författaren har en gedigen utgivna bakom sig och är hyllad och prisbelönt för sina böcker. Böckerna om Pensionärsligan är översatt till 29 språk i 50 länder.Rekommenderar varmt hennes böcker!Boken är utgiven av @manpocket.#krutgummorpåkrigsstigen #catarinaingelmansundberg #pockettips #ljudbokstips #fredsarbete #civilkurage

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *