Instagram Inlägg

Dagens ljudbok Idag lyssnar jag på spänningsromanen ”Annabelle” av Lina Bengtsdotter som blev den mest sålda debutromanen 2017 och vinnare av Crimetime Specsavers Award för bästa krimdebut.En sommarnatt försvinner den 17-åriga Annabelle. Hennes föräldrar är förtvivlade, lokalpolisen går bet och Missing people söker utan framgång.Kriminalinspektör Charlie Lager från Nationella operativa avdelningen kopplas in och tvingas återvända till Gullspång, den barndomsplats hon lämnade som tonåring och därefter gjort allt för att glömma.Medan Charlie försöker skapa sig en bild om vem Annabelle var och vad som hänt henne, gör hon skrämmande upptäckter om sin bakgrund och de hemska barndomsminnena gör sig återigen påminda.Detta är den första boken av tre om Charlie Lager.Har du läst?.#annabelle #linabengtsdotter #forumbokförlag #ljudbokstips #boktips

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *