Instagram Inlägg

Boktipset!”Sandvargen” av Åsa Lind med illustrationer av Kristina Digman är ett tidlöst läsäventyr som vi gärna återvänder till. Böcker som är både eftertänksamma, roliga och busiga och ger en hel del igenkänning. Vi tröttnar aldrig på dem!Åh vad glad jag blev när 8-åriga barnbarnet ville låna böckerna för att vi skulle högläsa dem.Den glittergula Sandvargen älskar kluriga frågor och den vetgiriga Zackarina har ju en hel massa som hon funderar över.Böckerna är både lättlästa, fantasifulla och blandar både filosofiska tankar om små och stora frågor och dessutom härligt kreativa upptåg. Enkla och inspirerande bilder som förstärker upplevelsen och som lättar upp läsningen för nybörjaren.Det här är fantastiska läspärlor för både stora och små som utspelar sig kring ett hus vid havet..#sandvargen #åsalind #kristinadigman #högläsningsbok #sommarlovsläsning #sommarbok #barnbokstips

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *