Instagram

Instagram Inlägg

Bokpost!Men titta vilken frestande boknyhet jag fick idag!Älskar verkligen omslaget till ”Hjärtats bibliotek” av Phaedra Patrick.Håll utkik – finns i butik den 8 juli.Martha Storm, drygt 40 år, lever ensam utan fast jobb. En dag får hon ett paket med en illa medfaren bok med en hälsning från hennes döda mormor Zelda.När Martha börjar gräva i det förflutna större hon på motstånd. Och en del familjehemligheter mår kanske bäst av att stanna i det fördolda…En charmig, oförutsägbar berättelse om kärleken till böcker, motgångar i livet, om att hitta sig själv och finna en oväntad väg mot framtiden.Låter som en perfekt bok för mig!️Författaren har tidigare gett ut succéromanen ”Arthur Peppers diskreta charm..Boken är utgiven av @esterbonnier.Finns.#bokpost #recensionsexemplar #hjärtatsbibliotek #phaedrapatrick

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.