Instagram Inlägg

Bilderbokstipset!Bästa sommarläsningen! Vi är många som är badsugna just nu, och då passar det utmärkt att njuta av bilderboken ”Bara rumpor på stranden” av Annika Leone och Bettina Johansson.Mira och hennes föräldrar ska åka till Italien på badsemester. Pappa vill undvika den stora turiststranden och väljer istället den strand där italienarna gärna badar. Mira är lite rädd att möta en haj, men längtar efter att äntligen få testa sitt nya cyklop. Familjen har hamnat på en nudiststrand och Mira får ta del av en magisk värld där hon möter mer än bara snäckor och spännande växter…Det är en befriande läsning med spännande äventyr som fantastiskt fint återberättas ur ett barns perspektiv. Humor och glädje med fokus på nyfikenhet och upptäckarlust. Jag älskar hur kroppar naturligt exponeras och hur handlingen enkelt återberättas utan pekpinnar och jobbiga kroppsideal.En underbar bok där text och illustrationer helt kompletterar varandra. Ljuvlig läsning för både barn och vuxna.Detta är den andra boken om Mira. ”Bara rumpor” kom 2019. Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @lillapiratforlaget.#bararumporpåstranden #annikaleone #bettinajohansson #bilderbokstips #barnbokstips #sommarlovsläsning

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *