Instagram

Instagram Inlägg

Sommarläsning!Skolavslutning för många. Varför inte fira med några bra böcker?.#hejajorden av Jörn Spolander och Stina Wirsén.#sommarön av Anna Holmström Degerman.#pippipårymmen av Astrid Lindgren och Fabian Göranson.#jordgubbsbarnen av Sara Olausson#hästenochhusseiskärgården av Susanne Pelger och Anna Södergård.#kuliskogen av Julia Wiberg och Maja Sten.#aysaochlillebrorsimmar av Therese Alshammar och Jonas Burman.#mumintrollenochhavsorkestern efter en berättelse av Tove Jansson. Cecilia Davidsson, Alex Haridi och Filippa Widlund.#tiosmåblommor av Emma Virke och Ida Björs.#bararumporpåstranden av Annika Leone och Bettina Johansson.#syskonvecka av Matilda Ruta..#barnböcker #barnbokstips #bilderböcker #bilderbokstips #sommarläsning #sommarlovstips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *