Instagram Inlägg

Boktipset!Snart kommer den, romanen ”Vapenlös” av Cecilia Ekhem, som jag har haft förmånen att förhandsläsa. Stark och fascinerande berättelse med både bredd och djup.Du kan förbeställa boken nu hos Visto förlag: http://www.vistoforlag.se/vapenlos.Vapenlös är en roman om att finna sitt sammanhang och om att väcka glöden i den själ som göms i en begränsad kropp..”När Marion börjar nysta i barndomsvännens försvinnande sätts ett händelseförlopp i rullning som hon aldrig kunnat föreställa sig. Den förr så lågmälda vardagen förvandlas till en jakt efter sanning, närhet och svar. I takt med att fler bitar läggs till pusslet kommer hon närmare gåtans lösning, och närmare den kärlek hon aldrig kunnat släppa.”.Releaseparty online 25/6 via livesändning på Facebook..Mer information kommer på www.ekhemmanet.se.#vapenlös #ceciliaekhem #vistoförlag #roman #boktips #lästips

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *