Instagram

Instagram Inlägg

Idag är det en vecka sedan jag blev prisad som ”Årets Läsfrämjare 2020” av Sundsvalls Stadsbibliotek.I sju dagar har jag njutit av den fantastiska skulpturen signerad konstnären Björn Gimstedt. Ett kraftfullt vandringspris som jag är oerhört stolt och glad över att få låna under ett års tid.Veckan har varit turbulent och rolig och många spännande event och utmaningar är på gång framöver. Stay tuned.För er som missade prisutdelningen eller vill ta del av aktuella boktips från mig och andra Sundsvallsbor, följ och kolla in Sundsvalls Stadsbibliotek på Facebook och youtube..📸Håkan Humla.#boktipsare #läsfrämjare #boknörd #bokläsare #läsning #åretsläsfrämjare2020

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *