Instagram Inlägg

Pockettips till helgen!Jag är väldigt stolt, tacksam och hedrad över hur många av mina boktips som leder till bokblurbar. De är som små ’bebisar’ som jag gärna tipsar om och om igen.Här kommer ett axplock av några titlar som jag hade hemmavid:.🌞”Bokhandeln på Riverside Drive” av Frida Skybäck🌞”Söndagsklubben” av Juliet Ashton🌞”Helvetet jag kallar kärlek” av Lena Bivner🌞”Vajlett och Rut” av Karin Alfredsson🌞”Innan ni tog oss” av Lisa Wingate🌞”Drottningklockan” av Elisabeth Öhman🌞”Små stora saker” av Jodi Picoult🌞”Moratorium” av Monica Rehn🌞”Om allt vore annorlunda” av Sanna Mac Donald🌞”Ett frågetecken är ett halvt hjärta” av Sofia Lundberg🌞”Breven från E” av Pernilla Lindroos🌞”Drömhuset” av Veronica Henry🌞”Bakom stängda dörrar” av B.A Paris🌞”Jag kan inte sluta gråta” av Anne Liljeroth🌞”Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död” av Alexander Karim🌞” Änglaleken” av Aline Lilja Gladh🌞”Tändstickan” av Aline Lilja Gladh🌞”Norrskensnatten” av Anna Kuru.#stöttaenbokhandel #pockettips #pocketböcker #lästips #boktips #semesterläsning

Instagram Inlägg