Instagram Inlägg

Boktips!Anne-Lie Högberg gör det igen!Efter de tre välskrivna böckerna om Agnes är hon tillbaka med en ny fristående roman.”Vindarna viskar ditt namn” är en varm berättelse som är både fascinerande, allvarlig och kärleksfull. Om sorg, saknad, hemligheter och relationer.En bladvändare som är svår att lägga ifrån sig och med karaktärer som gör avtryck.Vanja, Lina och Lilly tre parallella röster som berättar om sina utmaningar, drömmar och ambitioner. Lokalreportern som väljer att byta ort för att göra en nystart. Kvinnan som lever det ’perfekta’ familjelivet men som saknar glädjen och frestas av att släppa den invanda vardagen för en helt ny relation och ett helt annat liv.Grundaren av lokaltidningen som lever ett tryggt kontrollerat liv, tills någon börjar ställa obekväma frågor och gräva i det förflutna.Högberg är en efterlängtad favoritförfattare för mig.Igenkännande vardagsberättelser som har en förmåga att överraska och fascinera, böcker jag verkligen gillar på djupet.Språket passar mig och mitt eget sätt att skriva och uttrycka mig på, vilket gör böckerna extra personliga och lämnar spår för lång tid framöver. Karaktärerna blir levande och som nära vänner jag känner.Denna roman har extremt korta kapitel, vilket gör att jag läser den i rasande fart, men det blir också en del snabba hopp mellan respektive berättarröst, vilket gör det lite förvirrande ibland. Jag blir lätt överraskad att boken till stor del utspelar sig under vinter- och juletid, men det är helt okey och ger en särskild stämning.Personerna i boken är självständiga individer, men som hör ihop på ett eller annat sätt och jag imponeras över hur handlingen snillrikt vävs samman till en helhet.Det här är en väldigt bra och välskriven roman med en historia som berör och som man inte glömmer i första taget.Rekommenderas varmt!!.Boken är utgiven av @lbforlag.#vindarnaviskardittnamn #anneliehögberg #louisebäckelinförlag #roman #boktips #lästips #boknörd #bookstagram

Instagram Inlägg