Instagram

Instagram Inlägg

Bilderbokstipset!Jag blir aldrig för gammal för bilderböcker! ”Nappresan” av Ylva Karlsson och Katarina Strömgård är ett fantastisk resultat mellan författare och illustratör som jag bara älskar.Direkt från första meningen talar den direkt till mig. En läsupplevelse där sinnena och känslor av olika slag vaknat till liv och går igång direkt.Ylva Karlssons språk, som pendlar mellan dikt och verklighet i exakt samklang med Katarina Strömgårds fantastiska illustrationer gör boken både magisk och njutfull. En komplett läsupplevelse.Vi är många som minns vårt eget avsked till nappen eller har erfarenhet av barnens traumatiska gråt och otröstliga längtan när de inser att nappen är borta för alltid.”Nappresan” är ett tidlöst äventyr, där jag får kopplingar till både Peter Pan, Nalle Puh och Gunnel Lindes ”Fröken ensam hemma”. En berättelse där allt är möjligt och fantasi blandas friskt med verklighet. Men författaren har verkligen en helt egen röst och berättarstil, som jag älskar!Strömgård har bl a illustrerat böckerna om Kerstin. Bilderna är en ren njutning för sig. Känslostarka, igenkännande personliga och alldeles ljuvliga.Den här boken passar till dig som känner dig liten men är för stor för napp. Eller till dig som precis slutat och kommit över den allra jobbigaste fasen. Eller till dig som är vuxen och älskar att högläsa.Själv blir jag nog aldrig för gammal för bilderböcker. Och Nappresan blev en stor favorit.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @rabensjogren..Tack @jennyedhjansen för att du tänkte på mig!🏽.#nappresan #ylvakarlsson #katarinaströmgård #bilderbokstips #barnbokstips #högläsningsbok #läsupplevelseutöverdetvanliga #bilderbok

Instagram Inlägg