Instagram

Instagram Inlägg

Har ni laddat med läsning inför påsk?Om du gillar action och spänning så kommer här några nya lämpliga och spännande boktips till påsklovet🏻‍♀️Swipa för omslagsbild 🏽.#cirkusbjörnen av Kerstin Lundberg Hahn är del två om tvillingarna Alba och Elio som har rymt från sin styvfar Dunker med cirkus Caselli. Rädslan att han ska hitta dem påverkar dem ständigt.@rabensjogren #milaochmörkret av Jenny Almqvist och Mymoa Wändahl en illustrerad barnbok med fantasi och ett budskap om att hitta din egen styrka inom dig.@vistoforlag #bitihop av Ida Björnstad och Marie Oskarsson. Hur känns det att vara son till en hyllad NHL-stjärna? Pressen och förväntningarna är skyhöga på Bill trots att han inte ens har en plats i laget.@bonniercarlsen #ödesryttarna av Helena Dahlgren – hästfantasy med hisnande äventyr, hästar och magi i okända parallella verkligheter där lojaliteter och vänskapsband ställs på sin spets. #fångenipandoria har systerskapet splittrats. Det blir en intensiv jakt mot klockan för att hitta och rädda Anne.@bonniercarlsen #nattflygare av Ulrika Kärnborg är den första delen i trilogin #stormensöga . Bokens handling är inspirerad av verklighetens häxprocesser i Älvdalen från år 1667.@naturochkultur #mammasvidrigakompis av Bengt Ohlsson. Henrik tycker omedelbart illa om mammas kompis Fiona som ska bo hos dem en tid. Inte blir det bättre när Henrik upptäcker något kusligt i hennes packning.@bonniercarlsen #tolvochdenfrusnaskogen av Aisling Fowler är den första delen i fantasyserien #eldfödd. En flicka, en resa och en kraft som kan erövra världen.@harpercollins_sverige #fängelseflykten av Oskar Källner och Karl Johnsson är den femte delen i sci-fi serien #imperietsarvingar – ett rymdepos och ett fartfyllt äventyr med skrämmande möten med det okända.@rabensjogren Har du läst någon av böckernaVilken bok blir du särskilt nyfiken på#påsklovsläsning #påsklov#ungdomsböcker #lästips #spänning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *