Instagram

Instagram Inlägg

Planerar du din fjällresa?️Kom ihåg att vädret växlar snabbt och då kanske skidåkningen får avbokas och kan lämna utrymme till böcker och läsning.Här kommer några spännande boktips som passar bra att läsa ute i solen, efter skidturen eller inomhus om vädret blir ostadigt.🌦#vinteröga en fascinerande spänningsroman från Överkalix av Caroline Hedberg 🌦#midvinterspår av Caroline Hedberg – den andra spännande delen i serien om den synska Vinteröga Nieminen.🌦#fjällettigerstill av Victoria Björn Blomqvist- en sprillans ny spännande debutroman om Malin som behöver göra upp med sitt förflutna och återvänder till sin barndoms Sälen i magiskt vacker fjällmiljö.🌦#polarcirkeln av Liza Marklund. Den första delen i en planerad trilogi som utspelar sig på orten Stenträsk i Norrbottens inland.🌦#nödrop av norska debutförfattaren Grethe Bøe. En iskall thriller med ruggigt aktuell handling från den arktiska tundran, där Ryssland och Nato är ytterst inblandad.🌦#övervintring av Katherine May. Översättning: Carina Nunstedt. En personlig och alldeles ljuvlig berättelse om vikten av vila och återhämtning.🌦#sanatoriet av Sarah Pearse – en nervkittlande thriller med oväntade vändningar som utspelar sig i de schweiziska alperna.🌦#isbrytare – av Kristina Ohlsson. Uppföljaren till #stormvakt om August Strindberg som lämnat Stockholm för Hovenäset på västkusten. Vintrig dramatisk deckare med både mörka och romantiska relationer i centrum. ☃️Har du läst någon eller hittar du någon ny favorit.#läsupplevelser #spänningsromaner #semesterläsning #boktips #lästips #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *