Instagram

Instagram Inlägg

Är det dags för en fjällresa? Eller planerar ni aktiviteter inför påsklovet?Kom ihåg att packa med böcker till barn och unga i alla åldrar – perfekt att varva rörelse med stunder av återhämtning i form av läsning.☃️Här kommer några lämpliga boktips med vintertema:️#pimpelfiske av Ann-Helén Laestadius och Jessika Berglund ️#therainbowrunners av Kristen Snyder och Martin Wagenius ️#erikåkerskoter av Torsten Bengtsson och Jonas Anderson️#lyckligdensomdunnefår av Rose Lagercrantz och Eva Eriksson ️#slalomsabotören av Micaela Annas och Bettina Johansson ️#leasförstamatch av Torsten Bengtsson och Jonas Anderson️#sjutusensteg av Bo R Holmberg och Sofia Malmberg ️#vinterimumindalen nio samlade äventyr efter Tove Janssons berättelser och med bilder ur den nya animerade tv-serien️#älskadekulu av Celina Kalluk och Alexandra Neonakis️#isresan av Thomas Tidholm och Anna-Clara Tidholm ️#bararumpor av Annika Leone och Bettina Johansson ️#hockeybänkvärmareochbögar av Maria Skotte Pekkari .☃️Ge mig gärna dina bästa vintriga lästips till barn och unga️.#lästipstillbarn #läsningförunga #barnochungdomsböcker #lästipsförbarn #lästipsungdom #vinterböckerbarn#norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *