Instagram

Instagram Inlägg

Charlotte Kalla meddelar idag att hon lägger skidorna på hyllan. Förhoppningsvis behåller hon träningsrundan i mina hemmakvarter och stannar kvar i Sundsvallstrakten. Oavsett så vill jag tacka för alla fantastiska och imponerande tävlingsögonblick och önskar av hela mitt hjärta varmt Lycka till framöver.Utifrån beskedet vill jag påminna er om och uppmärksamma den fantastiska boken Styrka, teknik och pannben av Charlotte Kalla – en inspirerande läsning som handlar om vägen till framgång. En rikt illustrerad bok med handfasta träningstips på hur du vallar och skidutrustning i allmänhet men framförallt pedagogisk och lättillgänglig läsning om hur du kan förbättra kondition, styrka, rörlighet och motivation oavsett tidigare erfarenhet och framtida nivå på satsning.Sammantaget en användbar och matnyttig bok oavsett om du är van skidåkare eller nybörjare som innehåller många bilder och tydliga instruktioner på bra övningar.Rekommenderas varmt!Boken är utgiven av @bonnierfakta #styrkateknikochpannben#charlottekalla #bonnierfakta #träningsbok #längdskidåkning #träningsglädje #träningstips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *