Instagram

Instagram Inlägg

De senaste veckorna har varit tunga för mig på många sätt, därav min tystnad i mina kanaler. Men Jessica Olssons diktbok Ord för varje stund har gett fin tröst och hjälpt till att sätta ord på mina känslor, tankar och sinnesstämning.Det här är hennes andra diktsamling och innehåller 58 dikter som finstämt och lättillgängligt skildrar livets alla sinnesstämningar. Det är fantastisk läsning som passar alla åldrar vid alla tillfällen.Rekommenderas varmt!Den första diktsamlingen kom 2019 och heter När tusen tankar far.Båda böckerna är utgivna på Viberg Förlag.Rekommenderas varmt.Följartips: @jessicasdikter .#ordförvarjestund #jessicaolsson #diktsamling #dikter

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *