Instagram

Instagram Inlägg

Tävlingsdags!🥳Nu har du chansen att vinna den charmiga boken ”Säg hej till småfåglar” av Ulrika Hjorth och Emelie Engblom Molin.🕊Här möter vi elva stycken vanliga småfåglar och får ta del av intressant och rolig fakta som passar utmärkt nu när skog och mark är fyllda med pigga fåglar som sjunger morgon, middag och kväll.🦜Boken är överskådlig, bilderna färgglada och texten ganska kortfattad. Perfekt till vetgiriga barn i förskoleåldern eller till nybörjarläsaren.🦉För att delta i utlottningen:1. Gilla inlägget.2. Följ @agneta_norrgard och Vombatförlag @forlaget 3. Tagga minst två personer som du tror vill vara med och tävla.4. Berätta vilken fågel som gör dig extra glad.Dela gärna inlägget.🦆På fredagkväll den 28 maj drar jag två vinnare som får varsin bok.Tävlingen är inte sponsrad av instagram. Vinnaren ska ha svensk postadress.Lycka till!.#bokutlottning #säghejtillsmåfåglar #ulrikahjorth #emelieengblommolin #småfåglar#bilderbok

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *