Instagram

Instagram Inlägg

Hurra för Julkalendern som fyller 60 år!🥳Och här är den – Den ultimata samlingsvolymen om ”Julkalendern genom tiderna” av Caroline Cabot. Boken som väcker minnen, nostalgi och gemenskap över generationsgränserna. Här finns det något för alla. En bok att läsa och samtala om tillsammans, oavsett ålder. Swipa för bilder🏽🕯Boken är fylld med anekdoter, foton, intervjuer och bakgrundsfakta. Själv är jag kalendernörd och älskar nedräkningen, spänningen och magin med lucköppningen. Några av mina barn delar mitt intresse och nu när de är vuxna följer jag fortfarande julkalendern i både radio och tv, just i min egen takt, precis när jag vill och det är en högtidsstund.🕯Den här boken väcker nyfikenhet men ger också skojig information och svar på frågor som: Varför säger Teskedsgumman just ”Göta Petter”? Vem styrde robotsvansarna på katterna i Pelle Svanslös? Och spökar det på Greveholms slott på riktigt?Jättefina bilder och en bok jag verkligen varmt rekommenderar.🕯Författaren är kommunikatör och journalist och har arbetat med både Sveriges Radio och Astrids Lindgrens värld. 2018 drev hon podden ”Nördarnas jul” i 24 avsnitt. Ett måste att lyssna till för oss nostalgiker..Boken är utgiven av @bokforlagetpolaris .#julkalenderngenomtiderna #carolinecabot #polaris #julklappstips #boktips #bokförallaåldrar #nostalgi #julkalenderbok #julkalendern60år

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *