Instagram Inlägg

Boktips!Är gräset grönare på andra sidan?En riktigt bra, välskriven och aktuell roman om jakten på lyckan, leva hållbart och livsval.Staffan och Annas äktenskap har blivit en alltför grå vardag, glittret i ögonen har försvunnit och dagarna är fyllda av glädjelösa rutiner.Klimatångesten har slagit till ordentligt hos Anna, medan Staffan tycker att de gör tillräckligt och längtar efter att bygga om köket.Av en slump får Anna höras talas om ekobyn Ljuskällan. Hon övertalar familjen att byta villalivet i Göteborg mot ett torparliv i en liten by på landsbygden.Frågan är om livsstilsbytet är räddningen för familjens lycka?Hanna Landahl har verkligen en förmåga att skriva vardagsberättelser som skaver och överraskar. Romaner om vanliga människor som påverkas av omvärldens tryck och vänners förväntningar och tar tag i sin livssituation med varierande utgång. Jag som läsare dras med i tankebanorna och känner starkt för individerna. Det är inte lätt med krav och viljan att både följa sitt hjärta, vara andra till lags och känna lycka och tillfredsställelse.”Ljuskällan” är en uppföljare till ”Under två timmar” (2017). Två fängslande böcker med intressanta ämnen och vinklingar och som jag varmt rekommenderar.Sofia Scheutz har gjort det fantastiska och lockande omslaget..Boken är utgiven av @bokforlagetpolaris.#ljuskällan #hannalandahl #sofiascheutz #bokförlagetpolaris #roman #boktips #lästips #brabok #vårensböcker2020 #nybok

Instagram Inlägg